Vertalen is niet alleen woorden en zinnen van de ene in de andere taal omzetten.
Minstens zo belangrijk is dat een stijl wordt gebruikt die de uiteindelijke tekst prettig leesbaar maakt.
Jan Martens hanteert een dergelijke stijl.
Tot mijn specialisaties reken ik toerisme, financiële administratie, SAP, economie, duurzame energie, telecommunicatie en geschiedenis.
Ook vertaal ik met plezier uw webpagina’s.
Het standaardtarief is 0,08 euro per woord (doeltekst).
Voor een spoedklus met max. 50 woorden wordt een minimumbedrag van 15,00 euro berekend en bij een opdracht van 10.000 woorden of meer onderhandelen ik met u graag over een passend tarief per woord.
Vanzelfsprekend wissel ik graag met u van gedachten over alles wat hier niet opgemerkt is. (En over wat ik hier wél te berde breng, ook.)
Van de ondernemingen die teksten gebruiken die door mij vertaald werden, noem ik EURO-COM (Nederland), STRATO AG, GIATA GmbH, SMA Solar Technology AG (Duitsland) en Applied Language Solutions (Engeland).

Met vriendelijke groeten, Jan Martens
Deutsche Flagge → Uit het Duits in het Nederlands vertalen → Holl. Flagge
English flag → Uit het Engels in het Nederlands vertalen → Dutch flag

Jan Martens
Tel.: +49 (0) 30.8561.2905
info@janmartens.info
Btw-nr. DE253646438
Multatuli ← Multatuli * W. F. Hermans → W. F. Hermans
Iedereen die een wat uitgebreidere vorm van onderwijs Nederlands heeft genoten (resp. geniet) en dus waarschijnlijk niet alleen van Multatuli heeft gehoord maar wellicht Max Havelaar heeft gelezen, vindt hier een link naar De raadselachtige Multatuli van W.F. Hermans, waarin op leven en werk van ’s lands grootste schrijver op een onderhoudende manier wordt ingegaan.
Voor iedereen die voornoemde vorm van onderwijs niet kon of wilde genieten, is een link naar Max Havelaar zelf opgenomen, zodat ook zij alsnog kennis kunnen maken met dit historische werk, waarna, mocht die kennismaking bevallen - dat zit er dik in - ook deze laatsten van harte uitgenodigd worden zich te verdiepen in de literaire recherche van Hermans.

Max Havelaar (PDF-bestand) De raadselachtige Multatuli (PDF-bestand)
Homepage